Op 27 januari 2018 nodigen wij onze leden uit op onze jaarlijkse ledenbijeenkomst. Dit keer als extra een ludieke voorstelling van Joeri Cortens als gepassioneerd dierenexpert.

Joeri Cortens, de gepassioneerde dierenexpert (die iedereen kent van het VTM-programma "Wild van Dieren", én van het radioprogramma “De Madammen”) én medewerker Natuurpunt CVN, komt met een ludieke voorstelling naar de ledenbijeenkomst in Lint.

Joeri wordt al jaren bij afdeling Land van Reyen beschouwd als dé stand-up comedian van Natuurpunt. Joeri begeleidde in 2013 de oprichting van het bijen/insecten-hotel op de Lintse Vlinderweide en later ook nabij de spoorwegovergang aan de Melkkuip in Boechout.

Sindsdien zijn deze insectenhotels alle jaren volgeboekt door honderden wilde bijen van begin maart tot eind oktober. Voor gespotte soorten zie www.waarnemingen.be

Dus: afspraak op zaterdag 27 januari in de bibliotheek van het Ontmoetingscentrum De Witte Merel in Lint, Liersesteenweg 25.
Voor natuurpuntleden: ledenbijenkomst om 14 uur.

Kom jij en je gezin ook? Kids die lang kunnen stilzitten zijn uiteraard ook welkom of kunnen terecht in de jeugdafdeling van de bib.

Aansluitend volgt om 15 uur een unieke voorstelling door Joeri Cortens, die het zal hebben over de tijd "Toen de dieren nog spraken".

INSCHRIJVEN is noodzakelijk! Stuur een simpel mailtje en het aantal personen (stoelen) naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met dank aan de goede samenwerking met Natuurpunt CVN en bibliotheek Lint.

Tot dan!

 "Toen de dieren nog spraken" door Joeri Cortens

 

Contactpersoon voor deze ledenbijeenkomst: Marita Van der Gucht

 

Inschrijven nieuwsbrief
Mis geen activiteit, blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontvang onze nieuwsbrief Het Oranjetipje
captcha 
Vul in het laatste veld de 3 blauwe tekens in.
Lees hier hoe wij jouw privacy respecteren.
Werken in én voor de natuur? Vervoeg je bij andere vrijwilligers van onze beheerteams en schrijf je hieronder in. Dan verwittigen we je wanneer we op het veld gaan werken.
captcha 
Vul in het laatste veld de 3 blauwe tekens in.
Lees hier hoe wij jouw privacy respecteren.