1500 gezinnen in Boechout-Vremde, Lint en Mortsel ontvangen vier keer per jaar ons ledentijdschrift “De Rietvink”, telkens met meer dan 30 pagina’s nieuws over Natuurpunt Land van Reyen. Een enorme hoeveelheid papier is hiervoor nodig.

Onze drukkerij werkt weliswaar zo goedkoop mogelijk met 100 % gerecycleerd papier en met vegetale inkten, maar druk- en verzendingskosten zijn hoog voor onze afdeling. 
Daarom willen we onze leden vragen of ze hun abonnement-op-papier wensen om te zetten in een digitaal abonnement. Je krijgt dan een mooi verzorgde pdf toegestuurd, volledig in kleur!
Zo help je onze druk- en verzendingskosten te verlagen en het spaart uren etiketten plakken. Je krijgt De Rietvink veel sneller en het uitgespaarde geld kunnen we besteden aan meer en betere natuur.

Wil je graag overstappen op een digitaal abonnement? Stuur dan een mailtje naar Wouter: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Met vermelding: digitale Rietvink.

Hartelijk dank!

Rietvink Voorbeeld1

 Rietvink Voorbeeld 2

Deel deze pagina via:
Inschrijven nieuwsbrief
Mis geen activiteit, blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontvang onze nieuwsbrief Het Oranjetipje
captcha 
Vul in het laatste veld de 3 blauwe tekens in.
Lees hier hoe wij jouw privacy respecteren.
Werken in én voor de natuur? Vervoeg je bij andere vrijwilligers van onze beheerteams en schrijf je hieronder in. Dan verwittigen we je wanneer we op het veld gaan werken.
captcha 
Vul in het laatste veld de 3 blauwe tekens in.
Lees hier hoe wij jouw privacy respecteren.