Ook dit jaar, en nu al voor de 21ste keer pakt Natuurpunt uit met de Behaag ... Natuurlijk-actie. Natuurpunt wil hiermee het aanplanten van streekeigen hagen bevorderen. Dertien Natuurpuntafdelingen, waaronder afdeling Land van Reyen, werken mee aan de actie. Zo richten we ons tot de bevolking van wel dertig gemeenten in de provincie Antwerpen.
Het succes van de opeenvolgende campagnes heeft ongetwijfeld te maken met de vlotte samenwerking tussen de medewerkers van onze natuurvereniging, gemeentelijke groendiensten, milieudiensten en milieu-adviesraden in de Natuurpuntwerkgroep Behaag ... Natuurlijk.


En dankzij de inzet van Luc Smets en Erik De Keersmaeker, die hiervoor een Natuurpunt Award in de wacht sleepten als blijk voor hun straffe 20-jarige werking voor Behaag … Natuurlijk.
Proficiat!
Evenals vorig jaar, worden ook kleine bijenhotels aangeboden aan 20 euro/stuk.
Wie er dit jaar al eentje in de tuin had staan, weet dat het succes heeft bij solitaire bijen.
Op het gemeentehuis/stadhuis van je gemeente/stad, kan je bestelformulieren bekomen.

Bezoek ook onderstaande website voor uitgebreide beschrijvingen van de pakketten en de aangeboden bomen: http://users.telenet.be/behaag/

Inschrijven nieuwsbrief
Mis geen activiteit, blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontvang onze nieuwsbrief Het Oranjetipje
captcha 
Vul in het laatste veld de 3 blauwe tekens in.
Lees hier hoe wij jouw privacy respecteren.
Werken in én voor de natuur? Vervoeg je bij andere vrijwilligers van onze beheerteams en schrijf je hieronder in. Dan verwittigen we je wanneer we op het veld gaan werken.
captcha 
Vul in het laatste veld de 3 blauwe tekens in.
Lees hier hoe wij jouw privacy respecteren.