130709-LVR BO Freddy MBV P1050941 MVdGLintenaar, Natuurpunter en zaakvoerder van het productiehuis 'De kip en het ei' Freddy Bellis, maakte een prachtige film ter gelegenheid van 20 jaar Natuurpunt Land van Reyen. Het is een unieke film met schitterende beelden van de natuurgebieden van Natuurpunt Land van Reyen, onze vrijwilligers in actie, interviews, foto's uit de oude doos en zoveel meer.

Heb je de première ervan gemist op ons jubileumfeest? Je kan deze film vanaf nu ook aankopen. Je stort 12 euro op rekening nr. BE94 0001 0025 0914 van Natuurpunt Land van Reyen met vermelding: "Film jubileum 20 jaar" én je stuurt ook een mailtje (of per telefoon) naar Fred Vanhaverbeke met je adres en melding dat je betaling werd uitgevoerd. Je ontvangt een bevestiging en zodra je exemplaar klaar is, verwittigen we je over de bezorging bij je thuis. Mis deze kans niet!

Meer info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 03 321 66 15


Wens je Natuurpunt Land van Reyen op een andere manier te steunen, dat kan ook!

- Overtuig je familie en vrienden om lid te worden van Natuurpunt. Of geef ze een lidmaatschap cadeau bij een verjaardag of andere gelegenheid; ze hebben er gegarandeerd een heel jaar plezier aan!
Alle info en voordelen voor leden verder op deze website. 

- Natuur beschermen, betekent natuur aankopen!

Iedere natuurliefhebber beseft dat natuur aankopen nog altijd de enige garantie is op definitief behoud van de natuurwaarden.

Reeds 20 jaar kopen we in de Molenbeekvallei in Boechout-Vremde de meest waardevolle percelen aan. Recent konden we van de gemeente Boechout nog een perceel van meer dan 1ha in het brongebied bijkomend huren. In de Molenbeekvallei, de Nierlenderbossen in Broechem inbegrepen, beheren we nu 40 ha, waarvan 30 ha in eigendom. Zowaar een natuurgebied van regionaal belang!

Onze ambitie blijft om de Molenbeekvallei verder uit te breiden. De overheidssteun slinkt door besparingen. Voor nieuwe aankopen rekenen we dus meer dan ooit op jullie. Je kan een bedrag naar keuze overmaken op onderstaand rekeningnummer. Giften vanaf 40 EURO zijn fiscaal aftrekbaar. Je zal hiervoor een fiscaal attest ontvangen.

Elke euro die je schenkt, wordt uitsluitend besteed aan aankoop van waardevolle terreinen in de Molenbeekvallei. Daar kan je op rekenen. Samen kunnen we de uitbouw van ons natuurgebied flink vooruit helpen. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Rekeningnummer: BE56 2930 2120 7588, Natuurpunt Beheer vzw
Mededeling: gift projectnummer 7733 Molenbeekvallei Vremde

130709-LVR BO Freddy MBV P1050941 MVdG

Inschrijven nieuwsbrief
Mis geen activiteit, blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontvang onze nieuwsbrief Het Oranjetipje
captcha 
Vul in het laatste veld de 3 blauwe tekens in.
Lees hier hoe wij jouw privacy respecteren.
Werken in én voor de natuur? Vervoeg je bij andere vrijwilligers van onze beheerteams en schrijf je hieronder in. Dan verwittigen we je wanneer we op het veld gaan werken.
captcha 
Vul in het laatste veld de 3 blauwe tekens in.
Lees hier hoe wij jouw privacy respecteren.