OranjeTipje Vlinder miniNieuwsbrief Oranjetipje

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste gebeurtenissen, schrijf je dan in op onze nieuwsbrief "Oranje.Tipje". Deze wordt niet op een vast tijdstip verstuurd maar enkel bij gebeurtenissen die wij belangrijk vinden, activiteiten waarvoor wij jouw aandacht vragen, ....

Mailinglijsten Beheerwerk

Wil je op het veld werken en meewerken met het beheerteam in een natuurgebied, schrijf je dan in op onze mailinglijsten. De ingeschreven vrijwilligers worden per e-mail verwittigd wanneer er gewerkt zal worden. Zo kom je, naast tijd & plaats van afspraak, ook concreet te weten wat er juist gedaan zal worden, of het licht of zwaar werk zal zijn, ...,

Contactlijst Paddenoverzet

Tussen februari en april zetten vrijwilligers in Lint amfibiën veilig over het fietspad Xavier Van Rooy ter hoogte van het Bos van Marpingen (plaatselijk ook bekend als “Kappelekesbos”). Deze interventie is zeer afhankelijk van het weer en dan is een mailinglijst en zelfs telefoonnummers ideaal om elkaar te verwittigen. Voor de verzekering wordt er gevraagd om dit formulier in te vullen. Ben je geïnteresseerd contacteer dan Nick Schryvers of schrijf je hieronder in.

Inschrijven

In onderstaand lijst kan je aanvinken waarvoor je jou wil inschrijven, vervolledig met jouw naam en e-mail adres.

captcha  Ik ben akkoord met Privacy-clausule

Wij hopen je spoedig op een van onze activiteiten te mogen verwelkomen.

Uitschrijven

Uitschrijven op de nieuwsbrief of mailinglijsten doe je via een link in de nieuwsbrief of e-mailberricht dat je ontvangt.

Deel deze pagina via:
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
 
Mis geen activiteit en blijf op de hoogte van het laatste nieuws
captcha 
Vul in het laatste veld de 3 blauwe tekens in.
Lees hier hoe wij jouw privacy respecteren.
Werken in én voor de natuur? Vervoeg je bij andere vrijwilligers van onze beheerteams en schrijf je hieronder in. Dan verwittigen we je wanneer we op het veld gaan werken.
captcha 
Vul in het laatste veld de 3 blauwe tekens in.
Lees hier hoe wij jouw privacy respecteren.