Teken de online petitie en stuur ze door naar vrienden en familie.
Natuurpunt afdeling Land van Reyen en haar Mortselse kern voeren zowel online als op papier een petitie inzake de plannen rond de R11bis.

Met de ondertekening van deze petitie vragen wij:

  • Het behoud van de berm langs de Krijgsbaan en Vredebaan te Mortsel; dus geen afgraven van de berm voor de tunnel R11bis.
  • Het integrale behoud van natuurgebied Klein Zwitserland ; dus geen afgraven van het natuurgebied voor de tunnel R11bis.
  • Het behoud van de open ruimte, landschap en natuur in de Koude Beekvallei; dus geen verbindingsweg tussen de R11 en de N10 (Provinciesteenweg Boechout) door de vallei en door het Sportlandschap Cantincrode.

Wilt u ons nog meer steunen? Print dan de papieren versie van het petitieformulier, neem ze mee op plaatsen waar veel mensen samenkomen en verzamel handtekeningen. Download in PDF-formaat. De ingevulde petities kunt u terug bezorgen aan een van onze bestuursleden.

Dank voor uw medewerking.

Deel deze pagina via:
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
 
Mis geen activiteit en blijf op de hoogte van het laatste nieuws
captcha 
Vul in het laatste veld de 3 blauwe tekens in.
Lees hier hoe wij jouw privacy respecteren.
Werken in én voor de natuur? Vervoeg je bij andere vrijwilligers van onze beheerteams en schrijf je hieronder in. Dan verwittigen we je wanneer we op het veld gaan werken.
captcha 
Vul in het laatste veld de 3 blauwe tekens in.
Lees hier hoe wij jouw privacy respecteren.