Land van Reyen is een lokale afdeling van Natuurpunt waarin Mortsel, Lint, Boechout & Vremde resorteren. Natuurpunt is de grootste natuurvereniging van Vlaanderen met meer dan 100.000 leden. Onze afdeling telde in 2001 toch al 1.900 leden.

De belangrijkste natuurgebieden in die 3 gemeenten zijn respectievelijk:Klein-Zwitserland,de Vlinderweide en de Molenbeekvallei.
Daar werken onze vrijwilligers regelmatig om de biodiversiteit te verhogen, het gebied bereikbaar te houden voor natuurliefhebbers, wandelaars, ...

Wij heten je graag welkom op onze activiteiten en hopen je te ontmoeten in het groen dat ons rest.

 

Beste medelid of sympathisant van Land van Reyen,

Misschien heb je al kennisgemaakt met de prachtige Molenbeekvallei in Vremde, met haar schitterende hooilanden waar steeds zeldzamere planten en dieren zich thuis voelen.

Al meer dan 25 jaar zijn wij als groep enthousiaste vrijwilligers aan de slag om de natuur daar en verder in onze omgeving te bewaren, uit te breiden en nieuwe kansen te geven.

Wij beseffen echter ook dat natuur aankopen de beste garantie biedt om ze voor de komende generaties veilig te stellen. Wij laten dan ook niet graag kansen liggen door gebrek aan fondsen.
Vandaar dit verzoek: geef ons een zetje voor verdere aankopen.

Als je gift ten laatste op 31 december op de rekening van Natuurpunt staat, ontvang je volgend jaar in april een attest dat een belastingvermindering biedt van 45%. Zo kost een gift van bijvoorbeeld 100 euro maar 55.

De natuur rekent op ons allemaal.

We zijn je dankbaar voor je gift op BE56 2930 2120 7588
met vermelding Boechout 7733 Molenbeekvallei-Vremde.

Van harte dank,

Fred Vanhaverbeke,
voorzitter Natuurpunt Land van Reyen

 

Winterbeelden van de Molenbeekvallei:

Molenbeekvallei zicht op kijkhut

Boechout-Vremde, Molenbeekvallei, zomerbeeld

Molenbeek winterbeeld 2012

 

 
Deel deze pagina via:
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
 
Mis geen activiteit en blijf op de hoogte van het laatste nieuws
captcha 
Vul in het laatste veld de 3 blauwe tekens in.
Lees hier hoe wij jouw privacy respecteren.
Werken in én voor de natuur? Vervoeg je bij andere vrijwilligers van onze beheerteams en schrijf je hieronder in. Dan verwittigen we je wanneer we op het veld gaan werken.
captcha 
Vul in het laatste veld de 3 blauwe tekens in.
Lees hier hoe wij jouw privacy respecteren.