Onze afdeling is flink gegroeid op 20 jaar tijd. Het organisatorische en administratieve beheer van een grotere afdeling is dan ook een uitdaging. Maar ook op het terrein zijn er uitdagingen genoeg om ons beetje natuur die rest te behouden en te behoeden. Zet je mee in samen met ons en ervaar hoe interessant, boeiend, gezond of leuk het kan zijn. We stellen alle vrijwilligers op prijs en appreciëren ieders inbreng, hoe klein die ook moge zijn.

Natuurstudie

Een Vaca(na)tuur in het monitoren en inventariseren van fauna en flora. Natuurpunt Land van Reyen volgt al sinds zijn oprichting de evolutie van soorten fauna en flora in en buiten onze natuurgebieden in de regio. Omdat monitoring belangrijk is bij natuurbehoud willen we deze taak meer ter harte nemen. Ben je een kei in het herkennen van vogels? Weet je veel van planten, mossen of zwammen? Ken je de inheemse amfibien of zoogdieren? Wil je met ons meewerken aan inventarisaties? Alleen of in groep? We ondersteunen je wetenschappelijk.
Powered by BreezingForms
Deel dit via:
Inschrijven nieuwsbrief
Mis geen activiteit, blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontvang onze nieuwsbrief Het Oranjetipje
captcha 
Werken in én voor de natuur? Vervoeg je bij andere vrijwilligers van onze beheerteams en schrijf je hieronder in. Dan verwittigen we je wanneer we op het veld gaan werken.
captcha 
Vul in het laatste veld de 3 blauwe tekens in!